Welkom

Welkom bij gODEndRANK.be, mijn ODE aan de (wijn)RANK en de webshop waar je als wijnliefhebber kan kiezen uit mijn selectie van lekkers. Zelf ben ik ook een wijnliefhebber en geniet ik nog het liefst van een lekker glas rood. Met deze site ben ik gestart omdat m’n passie voor de wijnen niet te houden is en ik mijn passie en favoriete boutique wijnen graag wil delen met jullie. Je zal hier dus niet de grootste selectie vinden maar alleszins de meest persoonlijke.

#winkelhier : gratis levering in Kalmthout en buurgemeenten Kapellen, Essen en Wuustwezel

Wat is er beter dan een uitmuntende fles aan een uitstekende prijs die zonder leverkosten wordt bezorgd? Juist : niets is beter dan dat. Daarom hanteren we, in kader van #winkelhier, geen verzendkosten meer voor leveringen in Kalmthout, Kapellen, Essen en Wuustwezel. Daarbuiten blijven de reguliere tarieven momenteel wel behouden.

 

Veel shop plezier!

Productcategorieën

Mijn favo wijntjes van het moment

VERZEKERD TRANSPORT

Uw levering, gratis in Kalmthout, Kapellen, Essen en Wuustwezel + in de rest van België voor orders vanaf 150€, gebeurt door onszelf of via verzekerd transport en biedt alle garantie op correcte aflevering van uw bestelling.

SCHERPE PRIJZEN

We zijn geen discount shop, maar bij ons vind je de beste boutique wijnen aan scherpe prijzen. En meer moet dat niet zijn!

KOOP VEILIG ONLINE

Alle transacties verlopen via een beveiligde SSL verbinding en al uw data is in goede handen en wordt nooit doorverkocht. Bij ons zit je veilig!

de wijn nieuwtjes

Een greep uit het assortiment