Wijnen voor jou

 
Welkom bij gODEndRANK.be, mijn ODE aan de (wijn)RANK en de webshop waar je als wijnliefhebber kan kiezen uit mijn selectie van lekkers. Zelf ben ik ook een wijnliefhebber en geniet ik nog het liefst van een lekker glas rood. Met deze site ben ik gestart omdat m'n passie voor de wijnen niet te houden is en ik mijn passie en favoriete boutique wijnen graag wil delen met jullie. Je zal hier dus niet de grootste selectie vinden maar alleszins de meest persoonlijke.
Veel shop plezier!

In de Kijker

 

Bij een bestelling vanaf 25 euro (exclusief transport kosten), krijg je 5 euro korting bij toepassing van de korting code "welkom2019" in het winkelmandje. 

Voor jullie uitgekozen

 

Viña San Esteban

Viña San Esteban bevindt zich in centraal Chili in het bergachtige, oostelijke gedeelte van de Aconcagua Valley. Het aanwezige klimaat en geografische terrein, samen met het delicate werk van het wijnhuis, leveren een uniek karakter aan hun wijnen. VSE maakt meerdere reeksen, waarbij de Classic wijntjes het zachtst zijn voor de portemonnee.


Verzekerd transport

Uw levering, gratis bij 18 flessen of meer, gebeurt via verzekerd transport en biedt alle garantie op correcte aflevering van uw bestelling.


Scherpe Prijzen

We zijn geen discount shop, maar bij ons vind je de beste boutique wijnen aan scherpe prijzen. En meer moet dat niet zijn!


Koop veilig online

Alle transacties verlopen via een beveiligde SSL verbinding en al uw data is in goede handen en wordt nooit doorverkocht. Bij ons zit je veilig!


Mijn favorietjes

 

De laatste nieuwtjes

 

Informatie